Scezovací dna pro pivovary
Scezovací dna jsou klíčovým prvkem scezovacích kádí v pivovarech.
Scezovací dna mohou využívat plechy s frézovaným děrovaním nebo štěrbinová síta.
Výhody
Frézuje se z plného materiálu, proto se snadněji čistí (automatické čisticí trysky), čištění je 100%, proto je hygienicky optimální.
Žádná svařovaná místa.
Naprosto rovinné.
Téměř bezztrátové: Pokud se dno správně používá, má téměř „věčnou životnost“.
Přesná šíře štěrbin (w +/- 0,03 mm) – díky tomu lze přesně definovat výkon průtoku, přesné určení množství sladu, velmi čistá mladina, automatické procesy lze řídit velmi přesně.
Při menším poškození nebo při neplánovaných změnách je možná oprava svařováním. Např. Změna klapky, nasazení nebo uzavření dodatečného otvoru apod.
Opticky a technicky perfektní dno.
Reference
Naše scezovací dna používají při výrobě zařízení pro pivovary tyto společnosti: